Διώξτε αποτελεσματικά την υπερένταση!
Διώξτε αποτελεσματικά την υπερένταση!

Νιώθεις υπερένταση; Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις!

 

Ναι, η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική. Ναι οι υποχρεώσεις μπορεί να αυξάνονται και μαζί και η ένταση και το άγχος σου. Αλλά μήπως όλα αυτά σε εμποδίζουν από το να είσαι δημιουργικός και παραγωγικός;

 

Τι μπορείς λόιπόν να κάνεις για να αποβάλλεις την ένταση;

1.Βαθιές εισπνοές

Αρχικά είπνευσε! Το πρόβλημα και η οποιαδήποτε κατάσταση που σου προκαλεί ένταση δεν θα εξαφανιστεί. Αντιθέτως, περιμένει από εσένα ψυχραιμία και… λύση. Οπότε, η ηρεμία είναι πραγματικά το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνεις.

2. Εκθέσου στον φόβο

Κάθε φορά που εκθέτεις τον εαυτό σου σε αυτό που φοβάσαι, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Κι αυτό γιατί μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, και έτσι συνεχώς να γίνεσαι καλύτερος και να εκλογικεύεις τις καταστάσεις.

3. Ασκήσου

Κατά την άσκηση απελευθερώνονται ενδορφίνες. Το αίσθημα του άγχους μειώνεται, η χαρά και το αίσθημα ευεξίας αυξάνονται και η ηρεμία ακολουθεί.

4. Προσέφερε στους άλλους

«Όταν παίρνω γεμίζουν τα χέρια μου, όταν δίνω γεμίζει η ψυχή μου», λέει ένα σοφό ρητό. Ναι, είναι αλήθεια. Όταν προσφέρεις την βοήθεια και στήριξή σου στους ανθρώπους γύρω σου, αυτό που λαμβάνεις πίσω είναι διπλό! Τα αρνητικά συναισθήματα, ο φόβος, το άγχος ελαττώνονται, και αισθήματα όπως είναι η αγάπη, η γαλήνη και η ηρεμία σε κατακλύζουν.

Δοκίμασε Ομοιοπαθητική θεραπεία

Ο καθένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά σε στρεσογόνες και γεμάτες ένταση καταστάσεις. Με την Ομοιοπαθητική επιλέγεται μια θεραπεία που να εξυπηρετήσει ειδικά τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ατόμου ξεχωριστά, καθώς και την ιδιαίτερη αντίδρασή του στο άγχος.

Ένα φυτό που είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να απελευθερώνει από την ένταση είναι το Lilium. Το Lilium tigrinum παράγεται από το ομώνυμο φυτό, είδος κρίνου. Στην Ομοιοπαθητική χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει από συμπτώματα όπως η υπερένταση!

Δες πώς η Ομοιοπαθητική αντιμετωπίζει το στρες και το άγχος!