10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Πρώτος διατύπωσε τον νόμο των ομοίων ο Ιπποκράτης με το “όμοια ομοίοις εισίν ιάματα”.

Η ομοιοπαθητική λειτουργεί διεγείροντας τον μηχανισμό της φυσικής/άμυνας, αυτοίασης του κάθε οργανισμού για να προάγει την υγεία, την αντίσταση στις λοιμώξεις και την μείωση της επιδεκτικότητας στην ασθένεια!

Για ποιους λόγους να την επιλέξετε;

  1. Αρχικά, είναι απόλυτα ασφαλής! Μπορεί να εφαρμοστεί σε εγκύους, μικρά παιδιά και βρέφη.
  2. Αν κάποιος ασθενής ακολουθεί κάποια άλλη θεραπεία δεν τον επηρεάζει σε κανένα βαθμό.
  3. Η Ομοιοπαθητική, βελτιώνει συνολικά την υγεία και δεν ανακουφίζει απλά τα τοπικά συμπτώματα. Παρέχει ολική ισορροπία υγείας, ευεξίας και ποιότητα ζωής.

Στην ουσία είναι ένα εξατομικευμένο σύστημα Φαρμακευτικής Αγωγής, το οποίο θεραπεύει όχι μόνο τα συμπτώματα του ασθενή αλλά τον ίδιο συνολικά!

  1. Παρέχει μακροχρόνια ανακούφιση από πολλές οξείες και χρόνιες παθήσεις.
  2. Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος ασθενής ακολουθήσει λάθος θεραπεία, δε θα επιφέρει βλάβες στον οργανισμό του.
  3. Η Ομοιοπαθητική, καλύπτει σωματικές, ψυχικές και διανοητικές παθολογίες.
  4. Δεν έχει παρενέργειες. Αυτό συμβαίνει λόγω της σύστασης των ομοιοπαθητικών σκευασμάτων δηλαδή την απειροελάχιστη περιεκτικότητά του σε δραστική ουσία.
  5. Η Ομοιοπαθητική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μόνη της ή μαζί με συμβατικά φάρμακα και άλλες θεραπείες (με την πλήρη γνώση των άλλων παρόχων υγείας).

Συχνά μπορεί να ανακουφίσει από τις δυσάρεστες παρενέργειες των συμβατικών θεραπειών (π.χ. χημειοθεραπεία).

  1. Δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχει σπατάλη ενέργειας ή φυσικών πόρων στη διαδικασία παρασκευής των φαρμάκων και καμία ρύπανση της υδροδότησης, των ωκεανών ή των χώρων απόρριψης απορριμμάτων.

  • Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πολύ οικονομικά σε σύγκριση με τα αλλοπαθητικά φάρμακα.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό ο ομοιοπαθητικός σας να είναι και γιατρός, γιατί μπορεί να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση που αντιμετωπίζετε και έχει μια έγκυρη και πιστοποιημένη γνώση της ομοιοπαθητικής.

Οι ειδικοί ομοιοπαθητικοί γιατροί της ΕΕΟΙ είναι πιστοποιημένοι όσον αφορά την εκπαίδευση και την σωστή εφαρμογή της ομοιοπαθητικής.

Ο ειδικός ομοιοπαθητικός ιατρός, χρησιμοποιεί την εναλλακτική προσέγγιση της ομοιοπαθητικής ιατρικής και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για να αντιμετωπίσει τα διάφορα συμπτώματα και νόσους που ταλαιπωρούν ένα ασθενή, πρόσθετα στην ειδικότητα της κλασικής ιατρικής που κατέχει.

 

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *