Ομοιοπαθητική και ηλίαση
Ομοιοπαθητική και ηλίαση
Τι είναι η ηλίαση;

Η ηλίαση είναι μια οξεία κατάσταση κατά την οποία η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Πώς προκαλείται η ηλίαση;

Ο κίνδυνος να πάθετε ηλίαση μεγαλώνει όταν εκτίθεστε στον ήλιο χωρίς προστασία και για μεγάλη χρονική διάρκεια. Μάλιστα, στην περίπτωση που έχετε περαιτέρω προβλήματα υγείας, όπως καρδιοπάθειες, σάκχαρο και άλλες ασθένειες, ή λαμβάνετε φάρμακα όπως αντικαταθλιπτικά, αντιυπερτασικά, διουρητικά κ.λπ. η κατάσταση μπορεί να είναι χειρότερη.

Συμπτώματα

Όταν έχετε υποστεί ηλίαση, τα συμπτώματα τα οποία αντιμετωπίζετε ποικίλουν, καθώς μπορεί να υποφέρετε από αφυδάτωση, κράμπες, πονοκέφαλο, ναυτία, εμέτους, εξάντληση, αλλά και λιποθυμικά επεισόδια.

Τέλος, υπάρχει περίπτωση να αισθάνεστε αποπροσανατολισμένος, ευερέθιστος, αλλά και να αντιμετωπίζετε κάποια δυσκολία στην ομιλία.

Αντιμετώπιση της ηλίασης με Ομοιοπαθητική θεραπεία

Όταν κάποιος οργανισμός είναι επιρρεπής στην ηλίαση, καθίσταται απαραίτητο να ληφθεί υπόψη όλο το ιατρικό ιστορικό του εκάστοτε ασθενούς προκειμένου να δωθεί και η κατάλληλη για την εκάστοτε περίπτωση θεραπεία. Στόχος είναι η μείωση της συχνότητας και της έντασης των συμπτωμάτων, πετυχαίνοντας έτσι και μείωση της ευαισθησίας του οργανισμού.

Με την Ομοιοπαθητική θεραπεία επιτυγχάνεται άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων του ασθενούς, χωρίς την ύπαρξη παρενεργειών.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *